Izvor: RTS, 22.Maj.2022, 16:10

Đoković izlazi na parisku šljaku u ponedeljak u 20.45

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Japanac Jošihito Nošioka "zatvaraju" u ponedeljak program na Rolan Garosu, što znači da neće na centralni teren "Filip Šatrije" pre 20.45, saopštili su organizatori.

U ponedeljak će na teren i Dušan Lajović, Filip Krajinović i Miomir Kecmanović.


Lajović, koji igra protiv Sebastijana Baeza, na teren bi trebalo oko 13 časova, Krajinović protiv Rejlija Opelka u 11.00, a Kecmanović protiv Tomasa Marina Ečeverije oko 14.30.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RG: Đoković "specijalitet" dana, u ponedeljak na terenu i Lajović, Kecmanović i Krajinović

Izvor: Radio 021, 23.Maj.2022, 04:30

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Japanac Jošihito Nošioka "zatvaraju" u ponedeljak program na Rolan Garosu, što znači da neće izaći na centralni teren "Filip Šatrije" pre 20.45.

Nastavak na Radio 021...

Kiša u Parizu, ali biće tenisa

Izvor: B92, 23.Maj.2022

Zbog lošeg vremena u Parizu malo je odložen početak prvih mečeva drugog dana Rolan Garosa...Procenjuje se da će kiša padati do 14-15 časova, pa će po programu na vreme početi samo mečevi planirani za glavni teren "Filip Šatrije", na kojem će biti zatvoren krov...Program na "Šatrijeu" počinje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.