RUD SE OBRATIO NOVAKU: Srećan sam što sam prvi...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 19:02

RUD SE OBRATIO NOVAKU: Srećan sam što sam prvi...

Norvežanin je još bez Grend slem titule.

Novak Đoković je pobedio s  3:0 Kaspera Ruda u finalu Rolan Garosa. Ovo je teniseru iz Norveške treći poraz u finalu Grend slema i za sada još nema trofej sa najvažnijih teniska turnira.

Naravno, Norvežanin je prvo čestitao Novaku Đokoviću na neverovatnom uspehu.

- Čestitam ti, znam da ova pobeda ima najslađi ukus. Srećan sam što sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvi koji ti čestita odavde! Čestitiam i Goranu i svima, radite neverovatan posao! Još jednom čestitke svima! Imali smo sjajno vreme provedeno u Parizu, i radujem se još jednom Rolan Garosu sledeće godine. I svi koji su učestvovali, od skupljača do sudija, hvala svima što ste ostali uz nas, što ste uložili takav trud. Hvala i mom timu, trenerima, partnerki, roditeljima. Hvala vam što me gurate, ne samo tokom nedelje, nego tokom čitave godine. Nastaviću da radim, i da se vratim i sledeće godine, u još jedno finale Rolan Garosa - rekao je Rud, pa nastavio:

- Hvala i francuskoj publici, izuzetno je igrati pred vama. Uvek je puno, zadovoljstvo je igrati pred ovakvom publikom, to mi daje motivaciju da radim, da se bvratoim i igram ponovo pred vama i sledeće godine - podvukao je Rud.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković je opet prvi! Ovako izgleda nova ATP lista!

Izvor: 24sedam.rs, 11.Jun.2023

U polufinalu je pobedio Alkaraza, a u finalu Rolan Garosa i Ruda

Nastavak na 24sedam.rs...

Janik Noa uručio pehar tri musketara

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jun.2023

Posle pobede protiv Kaspera Ruda u finalu Rolan Garosa, pehar Tri musketara Novaku Đokoviću uručio je na tradicionalnoj ceremoniji nekadašnji francuski teniser Janik Noa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.