RTV i Fondacija Novak Đoković u Kovačici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTV i Fondacija Novak Đoković u Kovačici

U okviru projekta Radio-televizije Vojvodine "Ruka tvoje Vojvodine", koji promoviše zajedništvo, očuvanje tradicije, vrednost porodice i darivanje, u Domu kulture u Kovačici održan je humanitarni koncert.

Predstavljeno je bogato kulturno stvaralaštvo opštine koju nazivaju i prestonicom naivnog slikarstva.

"Ova akcija je veoma uspešna i bitna za Kovačicu, koja je mala opština, ali veoma specifična. Četiri različite nacije žive zajedno i rade u slozi. Program >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji je predviđen večeras obuhvata sve što mi imamo, sve nacije koje žive ovde, a učesnici su od najmlađih do najstarijih", kaže Milan Garašević predsednik Opštine Kovačica.

Najmlađim meštanima Kovačice dodeljen je poklon vaučer. Sva deca iz ove opštine 18. decembra dobiće paketiće.

"Ovaj vaučer će jednim delom učestvovati za kupovinu slatkiša deci u našoj opštini i podeljeni će im biti paketići 18. decembra na našu manifestaciju Božićno novogodišnji vašar", objašnjava Dragana Latovljev, direktorka Turističke organizacije Kovačice.

Projektom "Ruka tvoje Vojvodine" koji naša medijska kuća realizuje u saradnji sa Fondacijom "Novak Đoković", obuhvaćeno je sedam opština.

"Po završetku obilaska opština, ovaj projekat će iznedriti tri praznične emisije, koje će se emitovati u periodu od 24. decembra do 1. jula 2017. godine. U tim emisijama će građani Vojvodine moći da vide šta je to sve što smo radili sa Fondacijom i kakve koncerte je Radio-televizija Vojvodine poklonila drugim opštinama", ističe Jelena Šikman, menadžerka projekta.

Ostalo je još da predstavnici Radio televizije Vojvodine i Fondacije Đoković posete Srbobran, Sremsku Mitrovicu i Sombor, i nekome ulepšaju predstojeće božićne i novogodišnje praznike.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.