RT: Novak Đoković zaslužuje više poštovanja - Boris Beker

Izvor: Vostok.rs, 15.Jul.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RT: Novak Đoković zaslužuje više poštovanja - Boris Beker

Veliki teniser Boris Beker kaže da Novak Đoković zaslužuje više poštovanja nakon što je Srbin osvojio petu titulu Vimbldona i 16. Grend slem pred žestokom publikom Rodžera Federera. Prvi reket sveta je vratio dve meč lopte, prošavši kroz epski meč sa Federerom koji je trajao četiri sata i 57 minuta - najduže singl finale u istoriji turnira. Pobedom u najdužem muškom finalu na Vimbdlonu u istoriji, Novak je bliži Federerovom rekordu od 20 trofeja sa najvažnijih takmičenja, što je nešto što zaslužuje više poštovanja, kaže njegov bivši trener Boris Beker. „Federer je najveći svih vremena i ima pravo na toliku ljubav publike, ali sa druge strane četvorostrukog šampiona morate da poštujete malo više", rekao je Beker koji je tri puta osvajao titulu u Londonu, prenosi Bi-bi-si.
„On se pojavio kada je to bila Rodžerova i Rafina žurka, i pokvario im je zabavu.", dodaje Beker.
„Sada, nakon 16 Grend slem titula, ljudi moraju da prihvate veličinu Novaka Đokovića", dodao je trostruki šampion Vimbldona.  
Federer (37) je bio na korak od devete titule, ali je njegova šansa ubijena od strane nemilosrdnog Srbina u petom setu taj-brejka (13:12). Đoković (32) je slavio tako što je pojeo šaku vimbldonske trave, uživajući u pobedi kao što je to učinio tokom prve osvojene titule 2011. godine. Izvor: Vostok / RT
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.