RG - Novak i Tim odbili da se vrate na teren, evo kada nastavljaju meč!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2019, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG - Novak i Tim odbili da se vrate na teren, evo kada nastavljaju meč!

Susret prekinut zbog nevremena.

Nastavak drugog polufinalnog meča na Rolan Garosu između Novaka Đokovića i Dominika Tima je pomeren za sutra, najavili su organizatori turnira.

Nemac je nakon 1:1 u setovima poveo sa 3:1 u trećem setu kada je sudija po drugi put prekinuo meč i poslao igrače u svlačionicu zbog kiše.

U prvom navratu pauza je trajala desetak minuta i može se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reći da je pomogla pošto je najbolji teniser sveta uspeo da nakon izjednači na 1:1.

Teniseri su nakon druge pauze prema nekim informacijama odbili da se vrate na teren zbog loših vremenskih uslova, pa su ubrzo napustili teniski kompleks turnira.

Satnica meča u subotu još uvek nije objavljena, ali se očekuje da meč bude odigranu 12 sati, pre ženskog finala koje je na programu od 15 sati.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RG: Polufinalni meč Đoković-Tim prekinut drugi put zbog lošeg vremena

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jun.2019

Polufinalni meč na Rolan Garosu između prvog i četvrtog tenisera sveta Novaka Đokovića i Dominika Tima prekinut je danas po drugi put zbog loših vremenskih uslova...Drugi prekid nastao je zbog kiše i oluje – vetar je duvao 70 kilometara na sat, u trenutku kada je Tim u trećem setu vodio sa...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Đoković: Važnija je vrednost karte, nego kako se osećaju igrači

Izvor: RTS, 08.Jun.2019, 16:57

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, bio je razočaran porazom u polufinalu Rolan Garosa od Dominika Tima u pet setova. Đoković je poražen rezultatom 6:2, 3:6, 7:5, 5:7, 7:5, posle četiri časa i 19 minuta igre. . Od...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.