Poznato kada Novak Đoković igra prvi meč u Indijan Velsu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 10:21

Poznato kada Novak Đoković igra prvi meč u Indijan Velsu

Protivnik mu je Aleksandar Vukić.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković meč drugog kola Mastersa u Indijan Velsu protiv Australijanca  Aleksandra Vukića počeće oko ponoći po srednjeevropskom vremenu, saopštili su organizatori.

Njihov duel zakazan je kao treći na centralnom terenu, gde program od 20 sati počinju Klara Birel i Koko Gof, a zatim igraju Tejlor Fric i Alehandro Tabilo.

Đoković, petostruki šampion, vraća se na turnir u Indijan Velsu posle pet godina.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ako ne idete u grad, a ne možete da spavate, idealno je da gledate tenis! Evo gde i kada možete pratiti TV prenos meča Đoković - Vukić u Indijan Velsu

Izvor: Sportal.rs, 09.Mar.2024

Novak Đoković će ove subote oko ponoći na teren kako bi odigrao prvi meč u Indijan Velsu. Protivnik će mu biti Australijanac Aleksandar Vukić, 69. teniser sveta. Biće to njihov prvi međusobni meč.

Nastavak na Sportal.rs...

Đoković protiv Vukića otvara drugo kolo Indijan Velsa

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Mar.2024

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković odigraće prvi meč u okviru drugog kola Indijan Velsa protiv Australijanca Aleksandra Vukića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

PRETEŠKO NA STARTU: Novak Đoković uz mnogo muka savladao Vukića

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 08:04

Sledi duel sa Italijanom...Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je startovao na Mastersu u Indijan Velsu, pošto je u drugom kolu savladao Australijanca Aleksandra Vukića 6:2, 5:7, 6:3. Meč je trajao 130 minuta...Đoković se vratio u Indijan Vels posle pet godina, a na ovom turniru osvojio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.