PRETEŠKO NA STARTU: Novak Đoković uz mnogo muka savladao Vukića

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 08:04

PRETEŠKO NA STARTU: Novak Đoković uz mnogo muka savladao Vukića

Sledi duel sa Italijanom.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je startovao na Mastersu u Indijan Velsu, pošto je u drugom kolu savladao Australijanca Aleksandra Vukića 6:2, 5:7, 6:3. Meč je trajao 130 minuta.

Đoković se vratio u Indijan Vels posle pet godina, a na ovom turniru osvojio je pet titula.

Njegov naredni rival biće "laki luzer" Italijan Luka Nardi, koji je bio bolji od Kineza Džidžena Džanga 6:3, 3:6, 6:3.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svi se mnogo lepo osećaju ovde, od igrača, trenera, ljubitelja tenisa, navijača, ljudi koji dolaze da podrže ovaj turnir. Fenomenalan turnir, svake godine sve je bolje. Ovih dana na treninzima bile su pune tribine, mnogo strasti, neke ohrabrujuće pokretačke energije sam osećao i zaista mi je drago što sam uspeo da se vratim i započnem turnir pobedom - rekao je Đoković posle meča i odao priznanje mladom Australijancu na sjajnoj igri, posebno u drugom i na početku trećeg seta.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.