Poznati srpski novinar otkrio zanimljivu priču: Đoković stigao na Jankovu proslavu, šetao po Beogradu, pa na kraju završio u kafani (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 24.Maj.2020, 12:32

Poznati srpski novinar otkrio zanimljivu priču: Đoković stigao na Jankovu proslavu, šetao po Beogradu, pa na kraju završio u kafani (FOTO)

Novak Đoković sinoć u jednoj kafani u Beogradu, prišla mu je moja sestričina i pitala ga je da se slika sa njenim društvom. Došao je do stola gde su sedeli. Dugo se slikao i svima izašao u susret, napisao je Aca Stojanović Novak Đoković je juče stigao u Beograd, odradio trening, ali i uspeo da prošeta gradom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Najbolji teniser sveta je posetio jedan poznati prestonički restoran, šetao centrom grada, Skadarlijom, ali i svratio u jednu kafanu. Naravno, nije izostala ni proslava rođenja deteta kod Janka Tipsarevića, gde su osim Novaka bili i ostali naši teniseri. Međutim, najzanimljiviji deo večeri je bila priča iz kafane u Beogradu, koju je otkrio je poznati novinar Aca Stojanović. - Novak Đoković sinoć u jednoj kafani u Beogradu, prišla mu je moja sestričina i pitala ga je da se slika sa njenim društvom jer su svi sa Banjice gde je i on odrastao. Došao je do stola gde su sedeli. Dugo se slikao i svima izašao u susret - objasnio je Stojanović. Noletu nikada ništa nije teško, zato ga ljudi toliko i vole... Novak Djiković sinoć u jednoj kafani u Beogradu, prišla mu je moja sestričina i pitala ga je da se slika sa njenim društvom jer su svi sa Banjice gde je i on odrastao. Došao je do stola gde su sedeli. Dugo se slikao i svima izašao u susret. pic.twitter.com/wGymHtYiTy— Aca Stojanović (@AcaStop) May 24, 2020
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Kako je protekla prva Noletova noć u Beogradu? Pogađajte! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020

Veliki Novak Đoković...Uvek se rado vrati u svoj Beograd u kom je odrastao i napravio prve korake...Poznat kao veliki patriota, Novak Đoković uvek u superlativu priča o svom poreklu, i obožava da poseti Srbiju kad god mu to obaveze dopuste...Sada je prvi put došao posle pandemije koronavirusa,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.