Kako je protekla prva Noletova noć u Beogradu? Pogađajte! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 13:34

Kako je protekla prva Noletova noć u Beogradu? Pogađajte! (foto)

Veliki Novak Đoković.

Uvek se rado vrati u svoj Beograd u kom je odrastao i napravio prve korake.

Poznat kao veliki patriota, Novak Đoković uvek u superlativu priča o svom poreklu, i obožava da poseti Srbiju kad god mu to obaveze dopuste.

Sada je prvi put došao posle pandemije koronavirusa, a povod je bio i više nego lep. Novak je sa ostalim srpskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teniserom bio na proslavi rođenja deteta Janka Tipsarevića, a jednu od zanimljivosti otkrio je novinar Aleksandar Stojanović na svom Tviteru.

"Novak Đoković sinoć u jednoj kafani u Beogradu, prišla mu je moja sestričina i pitala ga je da se slika sa njenim društvom jer su svi sa Banjice gde je i on odrastao. Došao je do stola gde su sedeli. Dugo se slikao i svima izašao u susret", napisao je Aca Stojanović uz priloženu fotografiju kao dokaz.

Novak je prethodno odradio trening, šetao je ulicama naše prestonice, a noć je zavšila u jednoj kafani na Skadarliji...

Novak Djiković sinoć u jednoj kafani u Beogradu, prišla mu je moja sestričina i pitala ga je da se slika sa njenim društvom jer su svi sa Banjice gde je i on odrastao. Došao je do stola gde su sedeli. Dugo se slikao i svima izašao u susret. pic.twitter.com/wGymHtYiTy

— Aca Stojanović (@AcaStop) May 24, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.