Povreda? Đoković uzeo medicinski tajm-aut

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 14:07

Povreda? Đoković uzeo medicinski tajm-aut

Srpski teniser Novak Đoković zatražio je medicinsku pomoć.

Novak Đoković igra protiv Holgera Runea u četvrtfinalu Mastersa u Rimu. Pratite LIVE BLOG B92.net

Prvi set je Holger Rune dobio ubedljivo, rezultatom 6:2, a na startu drugog je Đoković odmah uzeo gem na svom servisu, da bi Rune izjednačio.

U trećem gemu je Đoković najavio medicinski tajm-aut, Holger Rune imao i brejk loptu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Novak dobio gem i poveo sa 2-1, nakon čega je usledio medicinski tajm-aut.

Podsetimo Novak Đoković je problema sa povredom ramena i u sredu pred meč kada je savladao Kamerona Norija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rune pobesneo na sudiju: Njegov poen pripao Đokoviću FOTO

Izvor: B92, 17.Maj.2023

Čudna situacija se dogodila na meču Novaka Đokovića i Holgera Runea...Novak Đoković igra protiv Holgera Runea u četvrtfinalu Mastersa u Rimu, meč je prekinut zbog kiše, a kada se bude nastavio pratite ga putem LIVE BLOGA B92.net..Rune je dobio prvi set, a u drugom je pobesneo zbog odluke sudije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.