Pojavile se lažne reklame u kojima navodno učestvuje Novak Đoković

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 20.Sep.2023, 17:05

Pojavile se lažne reklame u kojima navodno učestvuje Novak Đoković

Advokat je naveo da su u poslednje vreme ponovo primećeni učestali pokušaji sajber kriminalnih grupa da „nedozvoljeno i nezakonito, iskorišćavajući ime i lik Novaka Đokovića, prevare građane preko interneta„.

Više internacionalnih sajber kriminalnih grupa, putem lažnih oglasnih poruka intenzivno plasira neistinite reklamne sadržaje u kojima navodno učestvuje Novak Đoković. Najučestaliju ovakvu sajber prevaru predstavlja neistinita reklamna poruka koja povezuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Novaka Đokovića sa navodnom ‘Gazprom platformom’ kojom se pozivaju građani da ulažu svoj novac preko te navodne ‘platforme’„, navodi se u saopštenju.

Sve ovakve i slične oglasne poruke koje su preplavile internet prostor su apsolutna obmana, pa upozoravamo građane Srbije i regiona da budu veoma oprezni, da ne nasedaju na ovakve i slične veoma ozbiljne finansijske prevare i da ne dozvole da postanu plen organizovane sajber kriminalne grupe„, ističe se u saopštenju.

Iz advokatske kancelarije navedeno je da su protiv svih odgovornih za ove internet prevare već preduzeta pravna sredstva i podnete krivične prijave Višem Javnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal.

Izvor: Agencije
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.