Pogledajte kako je Đoković preslišao Federera u 50. susretu VIDEO

Izvor: B92, 30.Jan.2020, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je Đoković preslišao Federera u 50. susretu VIDEO

Novak Đoković nadigrao je Rodžera Federera sa 3-0 u njihovom 50. međusobnom susretu i plasirao se u svoje osmo finale Australijan opena.

Đoković je preokrenuo prvi set nakon što je spasao tri brejk lopte na 1:4, nakon čega je rutinski "slomio" rivala u naredna dva.

Srbin je slavio u svih prethodnih sedam. U novom će igrati protiv boljeg iz duela Dominik Tim – Aleksandar Zverev u nedelju od 9.30.

Pročitajte još:

* Đoković poslao Federera na skijanje!

* "Izvukao sam se u prvom setu, poštovanje za Federera što je igrao"
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak: Poštovanje za Rodžera, igrao je povređen

Izvor: RTS, 30.Jan.2020

Novak Đoković je rekao da ima veliko poštovanje za Rodžera Federera, koji je odlučio da igra polufinale Australijan opena povređen. . Đoković je savladao Federera u tri seta i u nedelju će se boriti za osmu titulu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.