Počinje „Srbija open“

Izvor: Politika, 30.Apr.2010, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje „Srbija open“

BEOGRAD – U Beogradu prvog dana maja počinje  teniski turnir „Serbia Open“, kvalifikacionim mečevima, a četiri tenisera koja budu uspela da u svoju korist reše dva kvalifikaciona meča, popuniće preostala mesta u glavnom žrebu.

Prvo kolo turnira počeće u ponedeljak, u kome će slobodna biti prva četiri nosioca.

Za prvog nosioca postavljen je prošlogodišnji pobednik turnira Novak Đoković, za >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << drugog španac Tomi Robredo, a trećeg i četvrtog amerikanci Džon Izner i Sem Kveri.

Pored Đokovića, igraće još četvorica srpskih tenisera, Viktor Troicki kao sedmi nosilac, Janko Tipsarević osmi, Marko Krajinović 21 i Marko Đoković kao 22 nosilac.

Pozivnice za kvalifikacije dodeljene su trojici srpskih tenisera Arseniju Zlatanoviću, Dušanu Lajoviću i Nikoli Ćaćiću.

Dvojica tenisera biće specijalni izuzeci, a oni će biti utvrđeni tokom završnice Mastersa u Rimu.

Svečano otvaranje turnira zakazano je za ponedeljak, 3. maj u 19:30.

Teniski turnir Serbia Open spada u kagegoriju turnira ATP 250, završava se u nedelju 09. maja, a igraće se za ukupan nagradni fond od 424.950 evra.

FoNet

[objavljeno: 01/05/2010]
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.