Pitali smo Beograđane šta će Novak uraditi u završnici Vimbldona: Dečko ima uspone i padove (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 00:11

Pitali smo Beograđane šta će Novak uraditi u završnici Vimbldona: "Dečko ima uspone i padove" (VIDEO)

Zanimljivi odgovori.

Ovogodišnje izdanje Vimbldona ulazi u samu završnicu. Poznati su svi polufinalisti, a među njima je i najbolji srpski teniser Novak Đoković koji će za plasman u finale igrati protiv domaćeg tenisera Kameruna Norija.

Drugi polufinalni par čine Nik Kirjos i Rafael Nadal, tako da će Noleta čekati težak posao u finišu turnira.

A mi smo pitali Beograđane šta očekuju od Đokovića u preostalom delu Vimbldona. Njihove odgovore možete videti na snimku:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kirjos: Nikad više nećemo videti pobednika kao što je Đoković

Izvor: B92, 08.Jul.2022

Australijski teniser Nik Kirjos smatra da niko neće moći da zameni Rodžera Federera, Rafaela Nadal i Novaka Đokovića...On je izdvojio pojedine mlade igrače, koji su sjajni, međutim, "velika trojka" ostaće nenadmašna..."Mislim da niko nije u stanju da oskoči u njihove cipele. Dolazi veliki broj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.