Piksi: Imam Noletov kalendar u kancelariji

Izvor: S media, 02.Jul.2011, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piksi: Imam Noletov kalendar u kancelariji

Trijumf Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona i plasman na prvo mesto ATP liste od ponedeljka kao nikada do sada ujedinii su Srbiju.

Svi se slažu da je Novak najveći sportski fenomen koga je Srbija ikada imala, a koliko je on popularan i van granica naše zemlje svedoče reči Dragana Stojkovića Piksija.

Svi videli gaćice Sabine Lisicki FOTO

Mali osvrt: Kako je Nadal ispratio poraz Federera od Conge VIDEO

Cela Srbija stala >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zbog Đokovića

Vimbldon: Marej se pogubio protiv Nadala VIDEO

Trener Nagoje kaže da ga čelnici njegovog kluba stalno pitaju o Novaku, ne verujući kako lako dolazi do pobeda.

- Nije im jasno, jer im se stalno čini da dobija mečeve sa pola snage. Cela Srbija mora da mu se pokloni, a koliko je popularan u Nagoji ilustruje podatak da kalendar sa njegovim likom zauzima centralno mesto u mojoj kancelariji. Popularniji je od Nadala i Federera - kaže Piksi.

Legenda Crvene zvezde dodaje da je iz nekoliko susreta sa Đokovićem shvatio šta ga je dovelo do vrha.

- Shvatio sam koliko se žrtvovao da bi došao do cilja i zbog toga će tenisom vladati više od jedne nedelje ili jednog leta. Uz sve to je vrlo simpatičan dečko, zna da se spontano zabavlja, nisu ga zavela svetla džet-seta - zaključio je Stojković.

Sa kim Novaka Đokovića poredi Robert Prosinečki možete pogledati OVDE, a šta od finala očekuje Rafael Nadal pročitajte OVDE.

FOTO: Kurir

(Press)
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.