Pijara Povar, direktor FARE, za Blic: Nisam uplitao Novaka u priču o Šimuniću

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijara Povar, direktor FARE, za "Blic": Nisam uplitao Novaka u priču o Šimuniću

Pijara Povar, izvršni direktor antirasističke organizacije FARE koji je uzburkao javnost u Srbiji poređenjem ustaškog pokliča “Za dom spremni” na zagrebačkom „Maksimiru“ sa proslavama pobeda Novaka Đokovića uz podignuta tri prsta, kaže za “Blic” da ni na koji način nije želeo da uplete Srbiju i Đokovića u priču o ispadu hrvatskog reprezentativca Josipa Šimunića.
OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Povar: Nisam mešao Đokovića u slučaj Šimunić

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013

Izvršni direktor organizacije „Fudbal protiv rasizma u Evropi“ (FARE) Pijara Povar demantovao je da je uplitao najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića u priču o ispadu hrvatskog fudbalskog reprezentativca Josipa Šimunića. Povar je za list “Blic“ potvrdio da je njegova izjava...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.