PRVA REAKCIJA NOVAKA ĐOKOVIĆA NAKON SKANDALA! Evo šta je prvi reket sveta rekao o Dodiku

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 13:44

PRVA REAKCIJA NOVAKA ĐOKOVIĆA NAKON SKANDALA! Evo šta je prvi reket sveta rekao o Dodiku

Velika prašina digla se posle reči predsednika Republike Srpske o porodici Đoković.

Slučaj Dodik - Đokovići potresao je region.

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, napravio je veliki skandal gostujući u "Oko magazinu" na Radio televiziji Srbije, kada je, u trenutku dok je mislio da su kamere isključene, žestoko kritikovao porodicu Đoković.

Mogu ti reći ovi Đokovići su malo teški u pi*ku materinu. Uff... Znaš, to sve ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doživljavaju na emociju, al' kad uđeš u posao, au... Ciganija poprilična mogu ti reći. Oni saradnici njihovi, to... On izgubi u četvrtfinalu. A mi sve bazirali... - istakao je Dodik pre nego što je snimak prekinut.

Snimak je ubrzo postao viralan, Srđan Đoković nije želeo da nastavlja raspravu, a sam Milorad Dodik osuo je paljbu po RTS-u zbog čitavog slučaja.

Iz izvora bliskog porodici Đoković saznalje se da Novak neće zameriti Dodiku na ovim rečima i da najbolji teniser planete i njegova familija ne smatraju da je sve to upućeno njima, te da je čitav slučaj prenaglašen i da pravog problema nema.

Podsetimo, porodica Đoković organizovala je Srpska open u Banjaluci, a prelepe slike sa ovog turnira obišle su planetu. Turnir je završen pobedom Dušana Lajovića koji je u finalnom meču savladao Rusa Andreja Rubljova. Novak Đoković je takmičenje završio u četvrtfinalu porazom upravo od osvajača trofeja, Lajovića.

Pogledajte šta je o porodici Đoković rekao Milorad Dodik OVDE. 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.