PROVALIJA PRED NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Sve ide od zla ka gorem u finalu Rolan Garosa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 17:16

PROVALIJA PRED NOVAKOM ĐOKOVIĆEM: Sve ide od zla ka gorem u finalu Rolan Garosa (VIDEO)

I dalje se nadamo u preokret srpskog tenisera.

Novak Đoković je prošao Rafaela Nadal u polufinalu Rolan Garosa, ali u finalnom meču ima značajnih problema protiv Stefanosa Cicipasa.

Novak je posle velike drame i taj-brejka izgubio prvi set. Imao je set loptu u toku taj-brejka, ali nažalost nije uspeo da je iskoristi.

Feeling it 🙌#RolandGarros | @steftsitsipas pic.twitter.com/nXP5HYETp9
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Roland-Garros (@rolandgarros) June 13, 2021

Večeras (23.00) počinje i Kopa Amerika - igraju na papiru najjača selekcija (Brazil) protiv najslabije (Venecuela). A pritom su Brazilci i domaćini. Kvota na keca je 1,20, a na kombinazziju 1&3+ 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brazil - Venecuela.

Nažalost, drugi set daleko slabiji i od prvog, najbolji teniser sveta je uzeo samo dva gema. Stefanos Cicipas je slavio 6:2 i samo je na set od velike pobede u finalu Rolan Garosa. Nadamo se da do toga neće doći.

Meč Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa možete pratiti NA OVOM LINKU.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.