POSLEDNJA PROVERA PRED VIMBLDON: Đoković će nastupati na OVOM TURNIRU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 13:23

POSLEDNJA PROVERA PRED VIMBLDON: Đoković će nastupati na OVOM TURNIRU!

Počinje već za četiri dana.

Srpski teniser Novak Đoković zakazao je poslednju proveru pred Vimbldon. Srpski teniser će nastupiti na "Đorđo Armani" teniskom klasiku u Hurlingemu, egzibicionom turniru koji se igra pred treći Grend slem u sezoni.

Tako će se na identičan način spremati za Vimbldon, kao i prošle godine kada se obreo na ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turniru. Potom je po sedmi put slavio u Londonu.

Đoković je trenutno na odmoru u Portugaliji, a očekuje se da odigra meč na ovom turniru protiv Fransesa Tijafoa. Taj meč bi trebalo da bude na programu u četvrak 29. juna.

Pored njih, za sada su prijavljeni nastupi Luka van Aša, Kaspera Ruda i Dominika Tima.

Turnir je na programu od 27. juna do 1. jula. Vimbldon startuje dva dana kasnije.

World No.1 @DjokerNole set to play at The Giorgio Armani Tennis Classic as he prepares for @Wimbledon 🌱🔜🎾 @atptour #atptour #tennis #sports pic.twitter.com/uiSSM4xFcZ

— Giorgio Armani Tennis Classic (@Tennis_Classic) June 23, 2023

Podsetimo, Đoković je bez poraza na travi od 2017. godine.

Pogledajte kako izgleda Danijela Siman Fabregas, supruga Seska Fabregasa
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.