POSLE PLASMANA NOVAKA U FINALE: Jelena Đoković poslala PORUKU Cicipasu, koju će PAMTITI celog života

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2020, 16:10

POSLE PLASMANA NOVAKA U FINALE: Jelena Đoković poslala PORUKU Cicipasu, koju će PAMTITI celog života

Najbolji srpski teniser boriće se sa Nadalom za pehar u Parizu.

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, čestitala je Grku Stefanosu Cicipasu na prikazanoj partiji u Parizu, kao i na ovogodišnjim rezultatima na Rolan Garosu.

Nole je u polufinalu zaustavio Stefanosa u pet setova, a srpski as je potvrdio dominaciju i slavio posle četiri sata borbe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 3:2 (6:3, 6:2, 5:7, 4:6, 6:1). Podsetimo, Đoković je imao meč loptu u trećem setu, pri vođstvu 5:4, ali je Grk preživeo.

At the end of the day, all you need is hope, persistence and strength.

Your future needs you.

Your past doesn’t.

Thank you @rolandgarros.

— Stefanos Tsitsipas (@StefTsitsipas) October 10, 2020

Zbog toga je na konferenciji posle meča rekao da je istovremeno i srećan i tužan, kao i to da ga je povreda sprečila da u petom setu odigra bolje. Grčki teniser je naglasio da se Novak približio savršenstvu, koje će pokušati da dostigne. Nešto kasnije javio se i na društvenim mrežama.

- Na kraju dana, sve što vam je potrebno je nada, istrajnost i snaga. Potrebni ste budućnosti, a prošlosti niste. Hvala Rolan Garosu - oglasio se Stefanos Cicipas.

Congratulations for fantastic run! 👏 ❤️❤️❤️❤️

— Jelena Djokovic (@jelenadjokovic) October 10, 2020

Ubrzo zatim reagovala je i supruga najboljeg tenisera sveta.

- Čestitam ti na fantastičnom turniru - odgovorila mu je Jelena Đoković.

Podsetimo, na putu do polufinala, šesti teniser sveta, eliminisao je stigao Španca Haume Munara (3:2), Urugvajca Pabla Kuevasa (3:0), Slovenca Aljaža Bedenea (predao posle drugog seta), Bugarina Grigora Dimitrova (3:0) i Rusa Andreja Rubljova (3:0).
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.