Ovako je Novak Đoković čestitao rođendan Endi Mareju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Maj.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Novak Đoković čestitao rođendan Endi Mareju! VIDEO

Iako su na terenu veliki rivali, Novak Đoković još jednom je pokazao svoje veliko srce, te je svom kolegi i prijatelju Endiju Mareju, čestititao rođendan na veoma zanimljiv način.

Naime, kako su njih dvojica zajedno odrastali i gradili svoje karijere, Novak je odlučio da se u video poruci priseti nekih stvari iz mladosti i svm prijatelju poželi sve najbolje za 30-ti rođendan: "Dragi Endi, srećan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ti rođendan. Znam da nas deli samo sedam dana, maj je bez dileme najbolji mesec za rođendane! Proveli smo zajedno neke nezaboravne trenutke u karijeri. Sećam se da smo prvi put igrali kada smo imali 11-12 godina. Dugo se znamo, drago mi je da vidim da nam obojici i dalje dobro ide. Nemam kod sebe poklon za tebe, ali imam ovu mandarinu. Sačuvaću je pa ću ti je dati kada se vidimo", rekao je Đoković kroz osmeh.

Birthday wishes from Novak to Andy 😊🍾🎂 pic.twitter.com/LlHxchWkeY

— Basia (@BasiaID) May 15, 2017

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.