Izvor: Sportal.rs, 17.Mar.2024, 08:24

Ovaj susret niko nije očekivao! Đoković i Kari razmenili poklone na centru terena posle NBA meča /VIDEO/

Novak Đoković je postao ozbiljan obožavalac NBA lige. Kada je krajem februara stigao u Ameriku, gledao je uživo Nikolu Jokića i njegov Denver, a sada je, tik pred povratak u Evropu odlučio da pogleda još jednu utakmicu, ovoga puta Los Anđeles Lejkerse protiv Golden Stejt Voriorsa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   NBA

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković gledao krađu Lejkersa! Niko u dvorani nije reagovao posle neregularnosti /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 17.Mar.2024

Novak Đoković je gledao meč Los Anđeles Lejkers - Golden Stejt, potpisao reket Stefu Kariju i poklonio mu, ali i gledao jednu "krađu" koju je malo ko video. Naravno, na društvenim mrežama se pojavio snimak koji je postao viralan, na kojem se vidi sporni momenat igre.

Nastavak na Sportal.rs...

Đoković i Kari se prvi put upoznali pre sedam godina, kada je Nole takođe na poklon dobio dres /FOTO/

Izvor: Sportal.rs, 17.Mar.2024

Novak Đoković je u noći za nama gledao Los Anđeles Lejkerse i Golden Stejt, a nakon duela je razmenio poklone sa Stefom Karijem. Ipak, ovo nije bio prvi susret između najboljeg tenisera sveta i košarkaša.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.