Izvor: RTS, 28.Jun.2022, 17:27

Otklonjena dilema, Đoković igra protiv Kokinakisa

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće u sredu meč drugog kola Vimbldona protiv Australijanca Tanasisa Kokinakisa, saopštili su organizatori. Meč između srpskog i australijskog tenisera je na programu od 14.30 na Centralnom terenu. Prenos je na našem Prvom programu.
Postojala je dilema oko nastupa našeg asa. Naime, kako je Hrvat Marin Čilić bio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pozitivan na koronavirus i odustao je od Vimbldona nedoumica se javila jer je Đoković pre pet dana trenirao upravo sa Čilićem. Međutim, danas su organizatori saopštili da Novak u sredu izlazi na teren.

Đoković i Kokinakis su odigrali samo jedan međusobni duel u karijeri, i to 2015. godine na Rolan Garosu, a slavio je srpski teniser 6:4, 6:4, 6:4.
Đoković je u prvom kolu Otvorenog prvenstva Engleske pobedio Sun Vu Kvona iz Južne Koreje 6:3, 3:6, 6:3, 6:4. Kokinakis (26) je trenutno na 79. mestu ATP liste, a na startu Vimbldona bio je bolji od Poljaka Kamila Majhšaka 7:6, 6:2, 7:5.
Đoković brani titulu na Vimbldonu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Kokinakis može da bude veoma opasan

Izvor: Danas, 28.Jun.2022

Rival Novaka Đokovića u drugom kolu Vimbldona biće Tanasi Kokinakis, trenutno 79. teniser planete koji je u prvoj rundi eliminisao Poljaka Kamila Majhšaka. Meč je prvi sutra na Centralnom terenu i počinje u 14.30.

Nastavak na Danas...

UPAMTIĆE TO: Naredni Noletov rival je isprozivao Đokovića, ali mu je Srbin onda šmekerski očitao lekciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 13:17

Ostaće mu u sećanju, sigurno...Najbolji srpski teniser Novak Đoković,  igraće u drugom kolu Vimbldona protiv Australijanca Tanasija Kokinakisa, a meč će početi oko 14:30. Biće to njihov tek drugi međusobni duel, no ipak, deluje da su žešći okršaj imali van terena...Kokinakis je 2021. godine...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.