Ono kad upoznaš najboljeg na svetu - Ovako je Nole oduševio mališane! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2015, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ono kad upoznaš najboljeg na svetu - Ovako je Nole oduševio mališane! (video)

Novak Đoković i njegova supruga Jelena uveličali su danas svojim prisustvom kamp ''Drugarijada''.

Radi se o kampu drugarstva pod nazivom „Drugarijada“ u organizaciji Fondacije ''Novak Đoković'', a  koliko su deca bila oduševljena njihovim pojavljivanjem, možda i najbolje govori snimak u prilogu. Pogledajte.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Pravo iznenađenje koje je oduševilo mališane na #Drugarijada2015 @DjokerNole  @JelenaRisticNDF na svečanom otvaranju. pic.twitter.com/C0jADpCbSD

— Novak Foundation (@novakfoundation) September 22, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kavani se obrukao, smejali se i saigrači! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2015, 15:34

Pari Sen Žermen je igrao sa Genganom, Edinson Kavani se propisno obrukao...Urugvajac igra odlično na startu nove sezone, postigao je 5 golova na prvih sedam utakmica...Ipak, sinoć se propisno obrukao kada je na komičan način promašio Zlatanov odbitak sa bele tačke.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.