Oboren rekord od početka merenja gledanosti u Srbiji

Izvor: Blic, 30.Jan.2012, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oboren rekord od početka merenja gledanosti u Srbiji

Zahvaljujući uspesima srpskih sportista, Javni servis Radio-televizije Srbije (RTS) u nedelju je oborio sve rekorde gledanosti. Od ukupnog broja gledalaca više od 46 odsto je tog dana bilo uz RTS, što je nezabeleženo od početka merenja gledanosti u Srbiji, saopštila je ta televizija.

Uspeh srpskih sportista u jednom danu, zlato i srebro vaterpolista i rukometaša na evropskim prvenstvima i osvajanje Australijan opena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Novaka Đokovića, nezabeleženo je u istoriji srpskog sporta, a nezabeležena je i gledanost RTS, koju je od ukupnog broja gledalaca, gledalo 46,4 odsto, stoji u saopštenju.

Teniski meč Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, koji je trajao šest sati, pratilo je 59,1 odsto onih koji su u tom trenutku pratili televiziju ili 3.581.000 gledalaca.

Odmah posle tog meča, 55,2 odsto gledalaca ili 2.749.000 gledalo je vaterpolo utakmicu Srbija – Crna Gora.

Meč srpskih rukometaša protiv Danaca pratilo je 57,2 odsto ili 3.137.000 gledalaca, a dodelu medalja 2.198.000.

Takođe je nezabeležena gledanost i Dnevnika RTS, uz koji je bilo 2.398.000 ljudi.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.