OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Novakov prvi protivnik na Majorci Goran Ivanišević

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 12:12

OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Novakov prvi protivnik na Majorci Goran Ivanišević

Srpski šampion otvara teren.

Novak Đoković će imati prilike da prvi igra na otvaranju novog travnatog terena u Majorci. Šampion Melburna i Rolan Garosa će od 18.30 časova igrati na egzibiciji, a podeliće megdan sa nekada drugim teniserima sveta, Tomijem Hasom i sadašnjim trenerom, šampionom Vimbldona iz 2001 godine, Goranom Ivaniševićem.

Novak je u četvrtak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imao prilike da trenira na okolnim terenima, ali sada će prvi put kročiti na novi, centralni teren.

N 🎾 V A K@DjokerNole | @atptour | #ATPMallorca pic.twitter.com/hquaNDB8fx

— Mallorca Championships (@MallorcaChamps) June 17, 2021

Inače, na Majorci se prvi put održava jedan turnir na travnatoj podlozi. Novak je najavio da će se pripremati za Vimbldon tako što će igrati u konkurenciji dublova, a taj turnir počinje u subotu.

Vicešampioni sveta Hrvati pod imperativom su pobede danas (18.00) protiv Češke, posle poraza od Engleza u prvoj rundi. Česi su savladali Škotsku, ali nisu bili ubedljivi. Kvota na Hrvatsku je 2,30, na Češku 3,35, a na iks 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Češka.

Direktor turnira je Toni Nadal, stric i bivši trener Rafaela Nadala, a nagradni fond turnira Serije ATP 250 je 900.000 evra.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.