Izvor: Pančevac-online.com, 02.Feb.2023, 19:40

OVO ŠTO JE ON URADIO NIKO NEĆE PONOVITI Novak Đoković dobija statuu u Australiji! Krejg: On drži važno mesto u istoriji našeg turnira

Najbolji teniser sveta Novak Đoković osvojio je i 10. put Australijan open, pošto je u finalu Gren slema u Melburnu pobedio Stefanosa Cicipasa sa 3:0 u setovima. Posle ogromnog podviga, navijače širom sveta zanima da li će srpski as odbiti statuu na terenima Australijan opena. O tome je govorio direktor čuvenog turnira, Krejg Tajli, koji […] The post OVO ŠTO JE ON URADIO NIKO NEĆE PONOVITI Novak Đoković dobija statuu u Australiji! Krejg: On drži važno mesto u istoriji našeg turnira appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Doktori u Australiji ne veruju Novaku

Izvor: B92, 03.Feb.2023, 13:23

Novak Đoković je u Melburnu osvojio rekordu desetu titulu, a ujedno stigao i Rafaela Nadala po broju grend slemova.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.