OSVAJAČ VIMBLDONA UPOZORAVA SVET: Novak Đoković će biti SMRTONOSNIJI nego ikad

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 19:37

OSVAJAČ VIMBLDONA UPOZORAVA SVET: Novak Đoković će biti "SMRTONOSNIJI" nego ikad

Srbin ima želju za "osvetom".

Bivši holandski teniser Ričard Krajiček izneo je zanimljive stavove po pitanju povratka Novaka Đokovića na teren.

Šampion Vimbldona iz 1996. godine se najpre osvrnuo na događaje iz Australije početkom januara, kada je srpskom asu bio zabranjen ulazak u zemlju.

- Došlo je do nerazumevanja između Novaka, TS Australije i države Viktorija. Da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je znao da ne može da uđe u zemlju, ne bi putovao tamo. Nije bilo dobro ni za Novaka ni za turnir u početku. Na kraju je ovo bio veliki Australijan open. Srećan sam zbog ljubitelja sporta, bio je to sjajan turnir za gledanje - rekao je Krajiček.

Holanđanin je zatim izneo zanimljive argumente kada su dueli Novaka sa Rodžerom Federerom u pitanju.

- Jedan od razloga Novakovog uspeha su Federerovi navijači. Oni su, kada bi se Rodžer sastao sa Srbinom, toliko navijali za Federera da, iako su mislili da mu pomažu, oni su u stvari pomagali Novaku da pobedi u tim mečevima - istakao je Krajiček.

Novak bi na teren trebalo da se vrati na turniru u Dubaiju.

- Ono što se desilo u Australiji palo mu je veoma teško, biće zanimljivo videti ga u Dubaiju. Motivisan je i sigurno je da ne želite da igrate protiv njega jer će biti smrtonosniji nego ikad.

- Navikao je da se bori sa publikom, protiv rivala, a ponekad i sa samim sobom. Ovo je, međutim, bila drugačija vrsta pritiska. Ali znate kako, on je jedan od najjačih igrača koje sam video u svetu sporta, pa ga sve ovo možda još više motiviše. Teško je predvideti kako će odgovoriti na sve ovo - zaključio je Ričard Krajiček.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.