ORGANIZATORI OBJAVILI: Poznato kada Novak NASTAVLJA MEČ protiv Hurkača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 07:31

ORGANIZATORI OBJAVILI: Poznato kada Novak NASTAVLJA MEČ protiv Hurkača!

Pohod na novi trofej...

Srpski teniser Novak Đoković meč osmine finala Vimbldona protiv Poljaka Huberta Hurkača nastaviće u ponedeljak.

Posle drugog seta okršaj je prekinut zbog policijskog časa u Londonu, a u tom trenutku Đoković je imao prednost od 2-0, nakon dobijenog drugog taj-brejka.

Susret je do momenta prekida trajao sat i 49 minuta, a organizatori su objavili raspored za ponedeljak, među kojima je i pomenuti duel.

Nastavak njihovog meča biće drugi na programu na Centralnom terenu, što znači da neće početi pre 16.00 sati po našem vremenu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOŠ SET DO ČETVRTFINALA: Evo kada se nastavlja meč Đoković – Hurkač

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023

Srbin vodi sa 2:0...Srpski teniser Novak Đoković nastaviće u ponedeljak oko 16 časova meč osmine finala Vimbldona sa Poljakom Hubertom Hurkačem...Meč je prekinut u nedelju uveče zbog “policijskog časa” posle dva odigrana seta, koje je dobio Đoković u taj brejkovima sa 7:6 (6), 7:6 (6)...Organizatori...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Evo zbog čega se mečevi na Vimbldonu prekidaju sat vremena pre ponoći

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Jul.2023

Meč je prekinut pri rezultatu 7:6, 7:6 za srpskog tenisera Novak Ðoković i Hubert Hurkač nastaviće u ponedeljak svoj meč osmine finala Vimbldona zbog policijskog časa koji počinje u Londonu od 23 časa. Zbog čega taj zakon postoji? Vimbldon je jedini od četiri Grend slema koji ima ovakvu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.