OGLASIO SE NOVAK ĐOKOVIĆ: Crvena zvezda ima posebno mesto u mom srcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 23:06

OGLASIO SE NOVAK ĐOKOVIĆ: Crvena zvezda ima posebno mesto u mom srcu

Ima osvojenih rekornih 23 Grend slem titule.

Teniski klub Crvena zvezda obeležio je večeras 20 godina od prve titule Novaka Đokovića, koju je osvajač rekordna 23 Grend slema, osvojio na terenima crveno-belih na Karaburmi.

Tim povodom upriličen je turnir nekih budućih teniskih zvezda, okupile su se i brojne zvanice, a prisutnima se putem video linka obratio i najbolji svetski teniser.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Želim svim mladim teniserkama i teniserima da se dobro zabave, da se raduju, da se vesele, da se druže i naravno da daju sve od sebe na terenu. Da uživaju u igri, jer tenis je igra u pogotovo u tom uzrastu morate da uživate sa osmehom na licu. Da budete što aktivniji, jer je to zdrav život - poručio je Đoković. 

Nije zaboravio Teniski savez Srbije i Crvenu zvezdu.

- Veliki pozdrav za Teniski savez Srbije i Crvenu zvezdu, Pozdravljam i podržavam svaku vrstu takmičenja, za decu svih uzrasta na nacionalnom nivou. Teniski klub Crvena zvezda ima posebno mesto u mom srcu. Tu sam osvojio prvi profesionalni turnir, daleke 2003. godine i jako me raduje što se i posle 20 godina u istom klubu održavaju turniri za različite uzraste.

 Poruku je završio u svom stilu.

- Želim vam sve najbolje i puno zdravlja - poručio je Novak Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda obeležila 20 godina od Novakove prve titule

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jun.2023, 09:06

Teniski klub Crvena zvezda obeležio je 20 godina od prve titule Novaka Đokovića koju je vlasnik rekordna 23 gren slema, osvojio na terenima crveno-belih na Karaburmi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.