Novinar Novak intervjuisao Zvereva VIDEO

Izvor: B92, 12.Apr.2021, 14:11

"Novinar" Novak intervjuisao Zvereva VIDEO

Masters u Monte Karlu počeo je u nedelju, a najbolji teniser sveta Novak Đoković je slobodan u prvom kolu.

Novak će pokušati da se domogne trećeg trofeja na ovom takmičenju, na kojem je trijumfovao 2013. i 2015. godine.

Đoković i ostali igrači su veoma opušteni uoči prvih mečeva, pa tako koriste i svaki momenat da se zabave, kada ne treniraju.

Tenis TV je pustio video klip u kojem se Novak nalazi u ulozi novinara koji intervjuiše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nemca Aleksandera Zvereva.

"Saša, evo nas na Mastersu u Monte Karlu, kako se osećaš, čoveče? Da li te iko uopšte pita kako se osećaš?", upitao je Novak.

"Ti si jedini koji me tako nešto pita i koji je stvarno zainteresovan. Uvek je lepo pričati sa tobom. Svaki put kada pričamo to traje tri sata, tako da to nećemo da radimo sada pred kamerom", odgovorio je Zverev.

Novak ga je potom pitao za šta se posebno interesuje osim tenisa.

"Interesuje me univerzum".

"Nešto specifično?", nasmejao se Novak.

"Ovo je nešto interno što niko neće razumeti", prasnuo je u smeh i Zverev i dodao. "Kako je ovaj svet univerzalan, generalno".

Novak mu je poželeo mnogo uspeha na turniru.

"Želim ti zvezdan, univerzalan nastup ovde. Sve do četvrtfinala", završio je Novak aludirajući na nihov moguć susret u toj fazi turnira.

Dva tenisera sastajali su se do sada osam puta, Novak u pobedama vodi 6:2.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.