Nadal o rekordu Đokovića i padu Federera

Izvor: B92, 11.Apr.2021, 14:42

Nadal o rekordu Đokovića i padu Federera

Rafael Nadal govorio je o rekordu Novaka Đokovića po broju nedelja na prvom mestu ATP liste.

Srpski as je 8. marta "skinuo" Rodžera Federera sa trona i sada je na broju 315, pet više od Švajcarca.

Nadal je, pred nastup na Mastersu u Monte Karlu, upitan da prokomentariše kako je video taj poduhvat svetskog broja jedan. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Iskreno, tokom našeg perioda oboreno je mnogo rekorda. Zar ne? Novak, Rodžer i ja smo uradili jako važnih stvari za istoriju tenisa. Očigledno je da je Novakovo dostiguće veliko. Moram da mu čestitam", rekao je Nadal.

Nadal je kao treći nosilac u Monte Karlu slobodan na startu, dok ga u drugom kolu čeka bolji iz duela između Adrijana Manarina i kvalifikanta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RAFAEL NADAL: ‘Novak je postigao još jedan veliki uspeh’

Izvor: HotSport.rs, 11.Apr.2021

Španac je čestitao najboljem teniseru na planeti. Novak Đoković je teniser koji je proveo najviše nedelja na prvom mestu ATP liste. Prvi reket sveta je 8. marta stigao do 315 sedmica na vrhu rang liste, a taj broj raste iz dana u dan. Pre Novaka, vlasnik rekorda bio je Švajcarac Rodžer Federer....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.