Novakovi navijači da ne paniče!

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jan.2015, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Novakovi navijači da ne paniče"!

Stiv Tignor, kolumnista specijalizovanog sajta tennis.com, smatra da fanovi Novaka Đokovića ne bi trebalo da paniče posle poraza najboljeg tenisera današnjice protiv Ive Karlovića na turniru u Dohi.

"Fanovi Novaka Đokovića ne bi trebalo da paniče. Svako može da izgubi od Iva Karlovića, kao što je uostalom i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Novak rekao posle meča. Kada igrate protiv Karlovića, jedan udarac može da odluči pobednika. Pogledajte samo poslednjih 12 meseci. Prošlog januara je Novak izgubio na Australijan openu prvi put u poslednje četiri godine. Dva meseca kasnije još uvek nije imao titulu i pojavile su se spekulacije da bi mogao da otpusti Borisa Bekera. Znamo šta se posle dogodilo. Đoković je osvojio sedam titula uključujući i Vimbldon i završio je godinu na prvom mestu“, piše kolimnista specijalizovanog teniskog časopisa.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.