Novak u spotu Martina Solvega

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2010, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak u spotu Martina Solvega

Novak Đoković i Gael Monfis gosti su u "teniskom" spotu francuskog elektro muzičara Martina Solvega.

U spotu za pesmu "Hello", njih dvojica se pojavljuju na teniskom terenu na kom Solveg igra turnir.

Prvi meč igraju Bob Sinkler i Martin Solveg, a rankirani su po spisku časopisa "DJ Mag", na 35. i 47. mestu. Sinkler "dere" Solvega, a devojke u publici drže transparente sa imenima njegovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pesama.

Kada dođe do odlučujućeg poena, Solveg gubi i traži čelendž, ali sudija je neumoljiv. Na terenu se tada pojavljuje Novak Đoković, koji brani Solvega i svađa se sa sudijom, pa mu čak i drma stolicu.

"Neverovatno, pa to je Novak, nismo videli ovako nešto još otkad je 'Big Mek' povučen iz prodaje", kažu komentatori.

Meč se nastavlja, francuski DJ nada se da će ga lepa brineta u publici primetiti, ali uzalud - pored nje seda Gael Monfis i ljubi se sa njom.

(*Novak se pojavljuje u 5. minutu i 30 sekundi)

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.