Novak u polufinalu, sledi Vavrinka

Izvor: OkRadio.rs, 06.Sep.2013, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak u polufinalu, sledi Vavrinka

Novak Đoković plasirao se u sedmo uzastopno polufinale US opena pobedivši Mihaila Južnog sa 6:3, 6:2, 3:6, 6:0.To je najboljem svetskom teniseru 14. uzastopno Gren slem polufinale. Đoković je izgubio prvi set na ovogodišnjem turniru, odigrao je bez dileme najslabiji meč ove godine u Njujorku, ali je i pored toga bilo vidljivo da je igrao koliko je bilo potrebno za pobedu. U polufinalu Novaka čeka Stanislas Vavrinka. Švajcarac je potvrdio da igra turnir života pobedivši branioca titule Endija Marija sa 3:0. Južni je meč počeo veoma dobro i tako najavio da se neće lako predati. Već u prvom gemu stigao...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na redu je Vavrinka!

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2013

Novak Đoković se plasirao u polufinale US Opena pobedom nad Južnim, kome je prepustio jedan set, a u narednoj rundi igraće protiv iznenađenja Vavrinke koji je eliminisao branioca titule, Endija Marija.

Nastavak na Sportske.net...

Ðoković dao Južnom jedan set, sa Vavrinkom u polufinalu

Izvor: Press, 06.Sep.2013

Ðoković je, istovremeno, sedmi put uzastopno stigao i do polufinala US Opena iako je izgubio prvi set na poslednjem Gren slem turniru sezone. Pad koncentracije ili, ko zna šta već, tek Južni je iskoristio trenutnu slabost Ðokovića i dobio treći set sa 6:3...Možda se nekome tada učinilo da bi...

Nastavak na Press...

Novak u polufinalu US Open-a

Izvor: NC magazin, 06.Sep.2013

.Još jedna sjajna pobeda našeg tenisera! Pobeda nad Mikhail Youzhny-m, sa 3:1 (6:3, 6:2, 3:6, 6:0) odvela ga je u polufinale poslednjeg Grand Slam-a u sezoni. Iako je izgubio treći set, može se reći da je i ovaj meč Đoković odigrao izuzetno, sa puno fantastičnih poena..

Nastavak na NC magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.