Novak u finalu Abu Dabija protiv Andersona

Izvor: RTS, 29.Dec.2018, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak u finalu Abu Dabija protiv Andersona

Novak Đoković sastaje se sa Južnoafrikancem Kevinom Andersonom u finalu egzibicionog turnira u Abu Dabiju od 16.00 časova. Tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Najbolji srpski teniser je bez mnogo problema i nakon nešto više od sat vremena tenisa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << savladao Hačanova u polufinalu rezultatom 6:4, 6:2.

Novak je u tom polufinalu igrao u jakom ritmu i intenzitetu i pokazao da se odlično spremio za predstojeću sezonu. Meč je tek na momente izgledao kao egzibicioni, pa Hačanov nije imao šanse protiv najboljeg svetskog tenisera.
Novakov protivnik Kevin Anderson, sa druge strane u polufinalnom okršaju savladao je Španca Rafaela Nadala sa 2:1 (4:6, 6:3, 6:4). 
Egzibicioni turnir "Mubadala" uvertira je za novu sezonu koju Đoković kreće iz Dohe.
Posle Dohe (31. decembra - 5. januara), Đoković igra u Melburnu na Australijan openu (14-27. januara), a potom je isplanirao nastupe na mastersima u Indijan Velsu (7-17. marta), Majamiju (20-31. marta), Madridu (5-12. maja) i Rimu (12-19. maja). 
Finalni meč egzibicionog turnira u Abu Dabiju počinje oko 16.00 časova, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu. 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak: Ne udaram kao Kevin, ali imam dobru taktiku

Izvor: B92, 29.Dec.2018

Novak Đoković ne pre 16 časova igra finalni meč sa Kevinom Andersonom na egzibiciji "Mubadala svetski šampionat" u Abu Dabiju...Đoković će imati priliku da se ponovo bori za trofej koji je osvajao nekoliko puta, a ono što najviše raduje je dobra igra koju je pokazao u meču sa Karenom Hačanovim...Đoković...

Nastavak na B92...

UŽIVO: Đoković-Anderson 2:1

Izvor: Večernje novosti, 29.Dec.2018

Najbolji teniser sveta bori se za titulu na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, a protivnik u finalu mu je Južnoafrikanac Kevin Anderson Prvi reket sveta Novak Đoković u finalu egzibicionog turnira u Abu Dabiju sastaje se sa Južnoafrikancem Kevinom Andersonom. Srpski as je prethodno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.