Novak u Londonu poklanjao novinarima čokoladice, oduševio i Federera!

Izvor: Dzungla.org, 12.Nov.2012, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak u Londonu poklanjao novinarima čokoladice, oduševio i Federera!

Posle pobede nad Huanom Martinom Del Potrom u polufinalu turnira u Londonu, najbolji teniser sveta Novak Đoković odlučio je da svim novinarima na pres konferenciju podeli čokoladice.

Na zbunjenim licima novinara ubrzo su zasjali osmesi kada je Novak rekao da ih časti zbog lepe saradnje tokom čitave godine.
„Imam čokoladicu za svakog od >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << vas. Ako biste bili ljubazni da prihvatite poklon od mene“, poručio je Novak dok su novinari prilazili jedan po jedan po slatkiš.
Novakov potez oduševio je i njegovog velikog rivala u finalu turnira, Rodžera Federera.
„Ovo je veoma lepo i pažljivo od Novaka. Moram da priznam da sam impresioniran“, iskreno je poručio Rodžer.
(Izvor: Blic)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Federer

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nole delio čokoladice novinarima, Federer oduševljen

Izvor: Vesti-online.com, 12.Nov.2012

Nakon pobede nad Huanom Martinom Del Potrom u polufinalu turnira u Londonu, Novak Đoković odlučio je da svim novinarima na pres konferenciju podeli čokoladice u znak dobre saradnje...Iako je kasnio oko sat vremena sa izlaskom pred predstavnike "sedme sile" Novak je na sebi svojstven nači uspeo da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Novak u Londonu poklanjao novinarima čokoladice

Izvor: BanjalukaLive.com, 12.Nov.2012

Poslije pobjede nad Huanom Martinom Del Potrom u polufinalu turnira u Londonu, najbolji teniser svijeta Novak Đoković odlučio je da svim novinarima na pres konferenciju podijeli čokoladice. Na zbunjenim licima novinara ubrzo su zasijali osmijesi kada je Novak rekao da ih časti zbog lijepe saradnje...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.