Novak se vratio!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Okt.2016, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak se vratio!

Srpski teniser u drugom kolu Šangaja slavio nad Fonjinijem sa 6:3, 6:3

Novak Đoković je trijumfalno započeo povratak u takmičarski ciklus. Naš as je u drugom kolu mastersa u Šangaju, gde inače brani titulu i 1.000 ATP poena nakon sat i 15 minuta borbe savladao svog velikog prijatelja, Italijana Fabija Fonjinija sa 2:0, po setovima 6:3, 6:3. To mu je osma pobeda u isto toliko mečeva sa ovim protivnikom.

NOVO! NOVO! NOVO! Mozzartbet.com promenio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dres!

Videlo se otpočetka da je Nole nakon skoro mesec dana pauze malo "zarđao" pošto je odmah zabeležio duplu servis grešku. Taj početni udarac ga je mučio praktično čitav meč, što je posledica pauze, ali i problema sa laktom i ramenom koji mu malo ograničavaju pokret. U svakom slučaju, nije loše za prvi meč nakon podužeg odmora. Ono što posebno ohrabruje je konstantan osmeh na njegovom licu koji govori da ponovo uživa na terenu.

Sledeći protivnik najboljem teniseru sveta je pobednik meča između Grigora Dimitrova i Vaseka Pospišila.

(foto: Action Images)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.