Novak se vratio i uspešno startovao u Tokiju

Izvor: RTS, 01.Okt.2019, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak se vratio i uspešno startovao u Tokiju

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković savladao je Australijanca Alekseja Popirina sa 2:0 (6:4 i 6:2) i plasirao se u drugo kolo turnira u Tokiju. Naredni rival biće mu Japanac Soeda.
Novak, koji se na teren vratio posle pauze uzrokovane povredom ramena, do osvajanja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvog seta došao nakon velike borbe i odličnog otpora rivala.

Brejk je napravio u tek devetom gemu za 5:4 i onda na svoj servis tu prednost potvrdio u narednom i poveo sa 1:0, za 47 minuta.
U drugom setu, srpski as je rivalu oduzeo servis ranije, u petom gemu i to neposredno nakon pauze u kojoj se ukazivala fizioterapeutska pomoć Popirinu.
I naredni servis gem australijskog igrača pripao je prvom reketu sveta, koji je novim sigurnim servisom set završio rezultatom 6:2, a samim tim i meč sa 2:0.
Naredni rival Novaku biće domaći igrač Go Soeda, koji se sa 2:1 u setvima bio bolji od Nemca Štrufa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tokio - Đoković rutinski, Krajinović već završio takmičenje

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2019

Prvi reket sveta bez većih problema se plasirao u drugo kolu ATP turnira u Tokiju...Novak Đoković je bez većih problema savladao Alekseja Popirina u dva seta 6:4, 6:2 i tako se plasirao u drugo kolo turnira u Tokiju...Meč je trajao nešto manje od 90 minuta, u prvom setu je srpski teniser u devetom...

Nastavak na Sportske.net...

Đoković: Nema bola, najbolja moguća vest za mene

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2019

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković uspešno se ovog jutra u Tokiju vratio na teren nakon praktično mesec dana odmaranja i rekovalescencije problematičnog ramena zbog kojeg je i predao taj poslednjni meč pre pauze, protiv Stena Vavrinke u osmini finala US opena. Srpski as je u prvom kolu ATP 500...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.