Novak se vratio i uspešno startovao u Tokiju

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković savladao je Australijanca Alekseja Popirina sa 2:0 (6:4 i 6:2) i plasirao se u drugo kolo turnira u Tokiju. Naredni rival biće mu Japanac Soeda.

Novak, koji se na teren vratio posle pauze uzrokovane povredom ramena, do osvajanja prvog seta došao nakon velike borbe i odličnog otpora rivala.

Brejk je napravio u tek devetom gemu za 5:4 i onda na svoj servis tu prednost potvrdio u narednom i poveo sa 1:0, za 47 minuta.

U drugom setu, srpski as je rivalu oduzeo servis ranije, u petom gemu i to neposredno nakon pauze u kojoj se ukazivala fizioterapeutska pomoć Popirinu.

I naredni servis gem australijskog igrača pripao je prvom reketu sveta, koji je novim sigurnim servisom set završio rezultatom 6:2, a samim tim i meč sa 2:0.

Naredni rival Novaku biće domaći igrač Go Soeda, koji se sa 2:1 u setvima bio bolji od Nemca Štrufa.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво