Novak saznao ime prvog rivala u Rimu

Izvor: Telegraf.rs, 15.Maj.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak saznao ime prvog rivala u Rimu

Srpski teniser Novak Đoković u utorak će početi takmičenje na Mastersu u Rimu, a prvi rival na putu ka trofeju biće mu Slovenac sa britanskim pasošem Aljaž Bedene.

Ovaj je u ponedeljak, u prvom kolu, obezbedio plasman u narednu rundu posle predaje njegovog rivala, Italijana Đanluke Magera, u trećem setu.

Bedene je nedavno, na turniru u Budimpešti, u polufinalu porazio srpskog igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Lasla Đerea, a u meču za trofej porazio ga je Francuz Poli.

Novak i Aljaž su se do sada sastali dva puta i u oba meča je naš tensier slavio maksimalnim rezultatom, najpre na prošlogodišnjem Rolan Garosu, posle toga i u prvoj rundi Australijen Opena.

Đoković je minule sezone poražen od Marija u finalu Rima.

U drugom kolu Rima igraće i Viktor Troicki koji je u ponedeljak savladao domaćeg takmičara Stefana Napolitana.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.