Izvor: RTS, 23.Jan.2023, 07:43

Novak protiv domaćeg tenisera Aleksa de Minora izbegava talas iznenađenja na Australijan openu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković od 9 časova igra meč osmine finala Australijan opena protiv Aleksa de Minora.
Đoković odlično igra u prva tri kola Australijan opena, izgubivši tek jedan set.

Povreda zadnje lože, koja je delovala problematično, izgleda da je sve lakša i ne pravi Novaku velike probleme. Otkazivanja treninga zbog oporavka navela su sumnju na Đokovićeve >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mogućnosti, ali su je partije na terenu demantovale.
Aleks de Minor, u izostanku Nika Kirjosa, najbolji je teniser iz Australije u Melburnu. Do osmine finala došao je jednako jakim partijama kao i Novak. Savladao je Ju Hsiu Hsua iz Kineskog Tajpeha (3:0), pa Francuze Adrijana Manarina (3:1) i Bendžamina Bonzija (3:0).
Valja očekivati veću podršku sa tribina za domaćeg ljubimca i autsajdera. Đoković jeste među Australijancima, sigurno će biti aplauza i ovacija, ali će oni za De Minora biti očekivano glasniji.
Brojna iznenađenja su viđena tokom tunira. Ispali su Nadal, Medvedev, Zverev, Rud, Ože-Alijasim, Hurkač. Novaku se neočekivano otvorio žreb na putu do titule i njegovo je samo da odigra onako kako zna i neće biti brige.
Meč De Minor-Đoković na rasporedu je od 9 časova, tok meča možete da pratite na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković nadmoćno do četvrtfinala VIDEO

Izvor: B92, 23.Jan.2023

Novak Đoković suvereno se plasirao u četvrtfinale Australijan opena...Savladao je Australijanca Aleksa de Minora sa 6:2, 6:1, 6:2...Srbinu su bila potrebna samo dva sata da slavi na "Rod Lejver Areni"...De Minor je parirao Đokoviću samo u prva četiri gema, a onda je Srbin pojačao pritisak na riternu...

Nastavak na B92...

Rubljov posle drame bolji od Runea, sledi duel sa Novakom

Izvor: RTS, 23.Jan.2023

Ruski teniser Andrej Rubljov savladao je Danca Holgera Runea 3:2 (6:3, 3:6, 6:3, 4:6, 7:6) u osmini finala Australijan opena. Naredni rival biće mu Novak Đoković. . Rubljov je posle velike drame i preokreta u taj-brejku petog seta uspeo da savladala Runea i plasira se...

Nastavak na RTS...

JELENA BOLJE DA OVO NIJE VIDELA: Poznata novinarka pred celim svetom PIPKALA i ŠTIPKALA Novaka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2023

Barbara htela samo da se uveri...Novak Đoković se poigrao sa Aleksom De Minorom. Mladi Australijanac je pretio pre meča, ali se na terenu nije video. Srpski šampion mu je prepustio samo pet gemova i rasrpšio snove o plasmanu u četvrtfinale...Noleta muči povreda zadnje lože još od prvog meča...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.