Novak predvodi Srbiju u Švedskoj

Izvor: B92, 18.Jun.2011, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak predvodi Srbiju u Švedskoj

Trenutno drugi reket sveta Novak Đoković potvrdio je da će igrati za selekciju Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Švedske.

Branioci titule će tako na gostovanju u Švedskoj, od 8. do 10. jula, biti veliki favoriti za plasman u polufinale.

Uz to, domaćini će biti dodatno oslabljeni neigranjem najboljeg švedskog tenisera Robina Soderlinga, koji je odlučio da ne brani boje svoje zemlje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u duelu sa Srbijom zbog gustog rasporeda.

Đoković je ove godine propustio duel sa Indijom u Novom Sadu, gde su srpski teniseri, posle mnogo muke i tri dana borbe, stigli do četvrtfinala.

Srbija će tako u Švedskoj igrati u najjačem sastavu, pošto je izvesno da će uz Đokovića boje naše zemlje braniti Viktor Troicki, Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.