Novak posrće, ali ga kladionice ne otpisuju

Izvor: Vesti-online.com, 14.Apr.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak posrće, ali ga kladionice ne otpisuju

Srpski as Novak Đoković ima očajnu sezonu, ali i dalje svi veruje da će uskoro da eksplodira. Za mesec i po počinje drugi Grend slem sezone, Rolan Garosa, na kome Srbin brani krunu.

Bukmejkeri i dalje veruju u našeg asa, pa je Novak zajedno sa devetostrukim šampionom Otvorenog prvenstva Francuske, Rafaelom Nadalom, prvi favorit, sa kvotom od 3,00, po kladionici "Vilijam Hil". Najbolji teniser sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Endi Marej je treći favorit, sa 4,50, dok onda slede Švajcarci, Sten Vavrinka sa 9,00 i Rodžer Federer sa koeficijentom od 13,00.

U top 10 favorita u Parizu su: Doninik Tim, Kei Nišikori, Nik Kirios, Miloš Raonić i Huan Martin del Potro.

Ipak, do Rolan Garosa treba da se odigraju tri Mastersa na šljaci: Monte Karlo, Madrid i Rim, pa će ta tri velika turnira iz Serije 1.000 da daju odgvovor na pitanje ko će biti prvi favorit u francuskoj prestonici.

Od igrača koji su u Top 5 favorita, samo Endi Marej nikada nije osvojio Rolan Garos. Prošle godine, Novak je u četiri seta bio bolji od Škota i po prvi put se dokopao trofeja, koji mu jedino falio u Grend slem kolekciji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.