Novak posle 250. masters pobede: Dubl će mi pomoći da budem još bolji

Izvor: Blic, 12.Avg.2015, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak posle 250. masters pobede: Dubl će mi pomoći da budem još bolji

Novak Đoković je pobedom nad Tomašom Belučijem u drugom kolu Rodžers kupa došao do 250. masters trijumfa.

"Beluči je zaista odigrao dobro, nije odustajao, stalno je vraćao lopticu i sjajno servirao. Može da igra na svim podlogama i mislim da je mnogo napredovao poslednjih godina", rekao je Đoković.

Nole je imao ni malo lak zadatak u prvom meču posle jednomesečne pauze od osvajanja Vimbldona i slavio je sa 6:3, 7:6(4) posle skoro dva sata. Kako je dodao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostao je miran u ključnim trenucima u prvom meču na tvrdoj podlozi od marta i turnira u Majamiju.

"Trebalo mi je malo vremena da uđem u ritam. Mislim da će mi i meč dublova (sa Jankom Tipsarevićem) da se još bolje spremim za dalje izazove", istakao je Novak.

On će u narednom kolu igrati protiv boljeg iz duela između Grigora Dimitrova i Džeka Soka.

Što se tiče pobeda na masters turnirima, ispred Đokovića su samo Rafael Nadal sa 294 i Rodžer Federer sa 321.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.