Novak otkrio razlog raskida saradnje sa Bekerom

Izvor: Svet, 06.Dec.2016, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak otkrio razlog raskida saradnje sa Bekerom

Drugi teniser sveta Novak Đoković potvrdio je da je raskinuo saradnju sa nemačkim trenerom Borisom Bekerom.
Nakon informacije koju je plasirao nemački Bild da su Đoković i Beker raskinuli saradnju, naš as je potvrdio da od naredne sezone Nemac neće biti u njegovom timu.
Nakon tri veoma uspešne godine Boris Beker i ja smo zajednički odlučili da završimo saradnju. Ciljevi koje smo tada postavili ispunjeni su u potpunosti, i ja mu se zahvaljujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na saradnji, timskom radu, predanosti i posvećenosti”, rekao je Novak i dodao:
“Sa druge strane, moji profesionalni planovi sada su usmereni pre svega da održim dobar nivo igre, napravim dobar raspored i postavim nove ciljeve i u tom smislu ću donositi i sve naredne odluke”, istakao je naš as, prenosi informer.rs.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak otkrio razlog raskida saradnje sa Bekerom

Izvor: Scandal.rs, 06.Dec.2016

Drugi teniser sveta Novak Đoković potvrdio je da je raskinuo saradnju sa nemačkim trenerom Borisom Bekerom...Nakon informacije koju je plasirao nemački Bild da su Đoković i Beker raskinuli saradnju, naš as je potvrdio da od naredne sezone Nemac neće biti u njegovom timu...“Nakon tri veoma uspešne...

Nastavak na Scandal.rs...

Šta je Beker rekao posle raskida sa Srbinom?

Izvor: Vesti-online.com, 06.Dec.2016

Ćao, nema više. Posle tri godine saradnje, došlo je do zasićenja na relaciji Novak Đoković - Boris Beker. Vreme je da svako krene svojim putem. Posle srpksog asa i legendarni Nemac se na društvenim mrežama biranim rečima zahvalio Srbinu na uspešnoj saradnji...- Posle tri veoma uspešne godine,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.