Novak oduševljen zbog Murinja: „Nadam se da ću uzvratiti!“

Izvor: Piplmetar.rs, 16.Maj.2023, 04:30

Novak oduševljen zbog Murinja: „Nadam se da ću uzvratiti!“

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je započeo učešće na turniru u Rimu gde je eliminisao Argentinca Martina Ečevariju.
Meč u glavnom gradu Italije sa tribina ispratio je i proslavljeni trener Rome Žoze Murinjo koji nije krio da je veliki ljubitelj lika i dela Đokovića.
Novak je nakon meča prokomentarisao i taj detalj, istakavši da mu je čast da ga sa tribina podržava jedan od najboljih fudbalskih trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << svih vremena.
„Sreo sam ga nekoliko puta, dolazio je da me gleda dok smo igrali završni turnir u Londonu. On je ljubitelj tenisa i jedan od najboljih trenera svih vremena. Počastvovan sam što dolazi da gleda moje mečeve. On je divna osoba, uvek je bio divan prema meni i mom timu. Nadam se da ću moći da mu uzvratim i da odem da gledam njegov tim. Mislim da nikada to nisam uradio, možda dok je vodio Real. Zovu ga Posebni i raduje me što je došao da me vidi“, rekao je Đoković.
Branilac titule u Rimu ide u narednu rundu gde ga čeka Bugarin Grigor Dimitrov, sa kojim će se boriti za plasman u osminu finala.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   London

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.