Novak obećao klincima iz kraja: Vraćam se sa mrežom

Izvor: RTS, 18.Feb.2020, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak obećao "klincima iz kraja": Vraćam se sa mrežom

Po društvenim mrežama kruži snimak kako Novak Đoković igra tenis sa "klincima iz kraja". Nole je rekao da se sve desilo spontano i obećao je momcima da će se ovih dana vratiti sa mrežom.
Novak je u ponedeljak uveče pri povratku sa treninga video klicne kako igraju tenis, bez mreže. Prišao im je i na njihovo oduševljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pridužio se u igri.

"Nisam video taj snimak do sada, video sam da je bilo ljudi oko nas i da su snimali. Prvi put otkad sam tamo, evo nekoliko godina, video sam da deca igraju tenis. Bez mreže. Prvi put."
"Krenulo je spontano, vraćao sam se sa treninga, nosio torbu i video ih. Igrali smo, rekao sam momcima da ću se danas-sutra vratiti sa mrežom. Već smo obeležili teren, kredom iscrtali linije i da igramo ozbiljno."
"Mnogo mi je drago kao sportisti i čoveku da vidim da se deca i mlade bave sportom što više, a kao teniseru mi je bilo posebno zadovoljstvo da ih vidim da uzmu reket u ruke. Bilo je spontano i zabavno, jedno kvalitetno zezanje."
Detalje sa konferencije za novinare pogledajte i pročitajte ovde.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.