Novak Đoković u Beogradu sa decom iz komšiluka igrao tenis ispred zgrade (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 18.Feb.2020, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković u Beogradu sa decom iz komšiluka igrao tenis ispred zgrade (VIDEO)

Najbolji teniser sveta je odlučio da živi tako da bude dostupan "običnom" svetu, naročito u svojoj Srbiji Novak Đoković, tokom odmora, svaki sat provodi aktivno. Najbolji teniser sveta je sa porodicom u Beogradu i sinoć je izašao ispred zgrade u kojoj živi kako bi zaigrao tenis u dvorištu. U sportskom šorcu, gornjem delu trenerke, patikama i sa reketom u ruci Novak se ispred zgrade dobacivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sa decom iz kraja. Bilo je zabavno, ali nije bila velika gužva na ovom "meču". A i zašto bi kada su komšije navikle da je Đoković pristupačan čovek poput svakog od njih. Najbolji teniser sveta je odlučio da živi tako da bude dostupan "običnom" svetu, naročito u svojoj Srbiji. Običnost i jednostavnost su karakteristike koje ovog čoveka čine velikim. Inače, porodica Đoković, od kada se doselila u jedno novobeogradsko naselje, prava je atrakcija. Komšije pričaju o najboljem srpskom teniseru i njegovoj porodici kad god su u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković igrao tenis sa decom ispred zgrade (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković boravi u Beogradu, a sinoć je igrao tenis ispred zgrade na Novom Beogradu gde ima stan...Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako Đoković pod "punom sportskom opremom" igra tenis sa klincima, što je još jedan dokaz koliko je veliki šampion i čovek...Đoković...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.