Novak o piramidama: Ako postoji raj, onda je to ovde

Izvor: B92, 15.Jul.2020, 13:41

Novak o piramidama: Ako postoji raj, onda je to ovde

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, prethodnih dana nalazi se u poseti Bosni i Hercegovini.

Srpski teniser posetio je "Arheološki park: Bosanska piramida sunca", a ugostio ga je prvi čovek ovog kompleksa dr Semir Osmanagić.

Đoković nije želeo da priča za medije tokom ovog "izleta", ali je dao jedan intervju i to upravo za službeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jutjub kanal "BosnianPyramidsTV".

"Imam toliko utisaka da je teško sažeti sve u kratki odgovor. Ali ako postoji raj na zemlji, onda je to ovde. Ima nekoliko mesta u životu koje sam posetio gde se osećam potpuno ispunjeno u svakom pogledu. Ovo je jedinstveno iskustvo za mene. Ja jesam u tom, kako ga zovu danas alternativnom svetu, iako znamo da je to originalan svet, već preko decenije i bio sam na raznim mestima koja su smatrana za energetska čvorišta i imaju koncentrične krugove, itd...", rekao je Đoković i dodao:

"Ovako nešto još nisam doživeo. Zapravo doživeo sam nešto približno kao na Rtanj planini u Srbiji i nema tih superlativa i reči hvale koje bi tebe opisale za sve što si ovde uradio. Da ti ne laskam, ali ti sve dobro znaš. Broj volontera pokazuje suštinski da li nešto dobro činiš za zajednicu, za zemlju. Posmatrao sam ljude koje ovde rade i koji sarađuju s tobom i video sam blaženstvo na licima ljudi, zahvalnost što su deo ovakvog projekta".

Novak je nastavio u dahu da priča:

"Ti si pronalazač i čovek koji je zapravo otkrio nešto što će da bude od ogromne energetske, duhovne važnosti, za prosperitet sveta. Ne samo Balkana, Bosne, već i za sve nas. Ljudi tek polako ulaze u razumevanje suštine svega. Moj subjketivni osećaj je fenomenalan i fasciniran piramidom sunca".
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.